Category: Dogging i norge

Thaimassasje trondheim massasje stjørdal

06.08.2017

thaimassasje trondheim massasje stjørdal

Mitt navn er Wasana Harnsenar, født og oppvokst i Thailand, der jeg har min utdannelse fra. Flyttet til Norge og Stjørdal i , her har jeg siden da jobbet som terapeut. I min praksis kan jeg tilby massasje, tankefeltterapi, hypnoterapi, kosthold- og treningsveiledning. Jeg har fokus på hele mennesket og prøver å finne. Thanittha Massasje holder til i Stjørdal 3 etg. på Torgkvartalet kjøpesenter. Vi tilbyr ulike former for seriøs massasje, behandlingspakker og gavekort. Velkommen til Jennees Thaimassasje! Hos Jennee`s kan du Ja det er flere som bor langt unna som faktisk prioriterer å komme innom hvis de er i Trondheim en tur. Vi inviterer deg til å ta en tur innom oss og få deg en god kopp te, kjenne på atmosfæren og bli kjent med Jennee`s og hva Thaimassasje kan gjøre for deg. Thai Massasje - thai massasje, thaimassasje, aromaterapi, fotmassasje, kroppspleie, massasje, velvære, fotpleie, aroma massasje - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Hoteller i nærheten av Svane Thai Massasje & Spa, Trondheim: Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på hotell i nærheten av Svane Thai Massasje & Spa på TripAdvisor. Mitt navn er Wasana Harnsenar, født og oppvokst i Thailand, der jeg har min utdannelse fra. Flyttet til Norge og Stjørdal i , her har jeg siden da jobbet som terapeut. I min praksis kan jeg tilby massasje, tankefeltterapi, hypnoterapi, kosthold- og treningsveiledning. Jeg har fokus på hele mennesket og prøver å finne.

Thaimassasje trondheim massasje stjørdal - cukold

Det er ingen merker i visningsfeltet ditt. Nordregate 24TrondheimNorge. Rangert av reisende Høyest vurderte hoteller på TripAdvisor, basert på anmeldelser fra reisende. Åtte thailandske artister fremfører her en minnesang om avdøde Kong Bhumibol. Listen vi har satt sammen blir derfor ikke nødvendigvis fullstendig. Thailands Tidende — en uavhengig avis drevet i henhold til retningslinjene fra Norsk Presseforbund Ansvarlig redaktør:

Thaimassasje trondheim massasje stjørdal - norske nakne

Kontakt hotellet for ledig kapasitet. Best Western Chesterfield Hotel. Denne funksjonen kommer snart. Comfort Hotel Park Spesialtilbud Pakketilbud. TripAdvisor bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse.

 Comments: 0

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *